AU PAIR IN USA

Så er det endelig bestemt. Mandag d. 28.oktober rejser jeg til USA som au pair i 12 måneder. Jeg er så spændt!!!! For mig er det stadigvæk uvirkeligt og derfor har jeg ingen trist følelse over at skulle forlade min familie, kæreste og venner i 12  måneder. Det kommer helt sikkert senere… Jeg skal bo ved en familie (familien smith), som bor i Delaware, i en by som hedder Middletown. De første 4 dage skal jeg gå på au pair skole i New York, hvorefter jeg fredag d. 1. november skal videre til min nye familie. Jeg har allerede snakket, skypet og skrevet med en masse andre au pair i området, så vil bare afsted !!!

Håber på et fantastisk år. Jeg vil forhåbentlig blogge en del fra USA og dagene op til for, at folk kan se hvordan jeg har det og hvad jeg går og laver.

Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *