AU PAIR – 30 DAYS

Shit man… Får stress!!
30 dage tilbage i DK og stadigvæk 100 ting at gøre før jeg skal være Au Pair. Har prøvet at lave en “to do” liste, men det er som om den ingen ende vil tage. Glæder mig sådan til at skulle afsted, men kan slet ikke slappe af og hygge mig de sidste dage, fordi der er så meget jeg skal nå. Alt for mange løse ender… Tager på Ambassaden på onsdag med min mor for at få de sidste papir i orden. Bagefter hygger vi i København med min søster og min far som allerede er der. Så bliver der alligevel tid til lidt familiehygge 🙂
– Prøver at lave en liste over ting jeg gerne vil opleve når jeg er i USA. Skriv endelig forslag til hvad man kan opleve af sjovt ting
God lørdag eftermiddag.
Sofie
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *