AU PAIR – 12 MÅNEDER!!!

Det er en utrolig mærkelig følelse.. Man vil så gerne afsted som Au Pair. Man venter og venter og føler ikke, at det hele kan gå hurtigt nok. Pludselig rammer det en, hvor meget man efterlader herhjemme i DK. – Dette er billeder af min skønne kæreste og jeg, som har været sammen i lidt over 3 år. Pludselig rammer det mig, hvor meget jeg vil savne ham, og hvor mange måneder jeg skal undvære ham. 12 Måneder… Et helt år. Heldigvis har jeg jordens mest forstående og opbakkende kæreste. Han ved hvor meget denne her rejse betyder for mig, og jeg er utrolig taknemlig for hans støtte. Glæder mig allerede til, at han skal besøge mig I USA. Endnu en fantastik rejse/oplevelse vi kan dele med hinanden.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *