AU PAIR – GENSYN MED EN DEJLIG VENINDE

Min søde veninde Pernille flyttede D. 01.09.13 til Berlin med Marie. Vi har længe snakket om, at jeg skulle besøge dem inden jeg tager til USA som Au Pair. Igår besluttede vi så, at jeg imorgen (lørdag ) tager til Berlin. Glædet mig sådan til at se min savnede veninde !! Det er totalt mærkeligt at hendes første lejlighed er i Berlin, så selvfølgelig skal jeg da se hvordan hun bor og hvordan hun har det. Det er så også sidste gang vi ses inden jeg tager afsted, men hun har heldigvis lovet mig, at hun kommer over og besøger mig, med hendes kæreste. Glæder jeg mig allerede til.
– mht.. USA går alting godt og stærkt.. Det er underligt, at jeg skal begynde at sige  ‘farvel vi ses om et år’ når jeg ses med mine venner. ? Derudover modtog jeg igår mit længe ventede visa. Var efterhånden helt bange for, at det var kommet til en forkert adresse .. Heldigvis ikke
God fredag aften til alle
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *