AU PAIR – HELLO NEW YORK

Dejlig solskinsdag på St. John’s med nogle søde “nye” veninder
Sikke en smuk skole jeg p.t går på. (overvejede at skrive, at det var mit nye hjem, meeen det var nok lige i overkanten..)
Find Sofie… Ej dette er et billede af Class 1 (Vi har brugt 3 timer på at klippe/klistre en ordbog på vores eget sprog)
Billede af mit Cultural Care certifikat. BESTÅET 😀

Godaften DK
Her er nogle billeder af mine første dage i USA. Turen var lang og hård. Heldigvis havde jeg Sille, som også er Au Pair hos Cultural Care, med mig.
Vi ankom til New York lufthavn og blev kørt direkte ud til skolen, som ligger på Staten Island. Jeg har været så heldig at få værelse med danske Anne-Mette, som jeg også skal bo rigtig tæt på. Vores skole er rigtig amerikansk med kantine, kantinemaden og meget mere. Desværre er vores værelser LORT… De er så varme, at man bogstavelig talt begynder at svede ligeså snart man træder indenfor! Derudover er alt andet til at leve med.
De sidste to dage er gået rigtig hurtige. Vi har være i “Au Pair skole” og lært om kommunikation, hvordan man er en god rollemodel og meget af det basale med hensyn til babyer og børn. Det er ikke ligefrem svært stof… Vi har brugt det meste af tiden på at lave et skuespil og klippet/klistret det meste af tiden, men jeg har fået mit certifikat og er glad 😀 Derudover vil jeg lige hurtig indskylde, at vores lærer er den mest underholdende og entusiastiske lærer jeg keder til.
Udenfor timerne er vi meget opdelt efter land og sprog. Jeg går mest med Anne-Mette og Sille. Jeg har allerede fået six-pack af at grine så meget med/ af dem. Så sjove piger.. VIRKELIG!!! Dejligt med nogle man har det godt med, når man ellers er ret alene.
Imorgen går turen til New York city. Glæder mig til at besøge byen igen. Forhåbentlig bliver der tid til at se en parade og få shoppet lidt

Jeg håber alle har det godt.

Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *