AU PAIR – MIN FØRSTE UGE MED FAMILIEN

Hi igen,

Nu er det vidst tid til at give en lille opdatering igen. Jeg har efterhånden været ved familien i en uge, og har nu oplevet en hel almindelig hverdag i deres familie. Jeg har haft lidt svært ved at falde 100% til, da familien er meget forskellig fra, mig selv. Min værtsmor er virkelig skøn. Hun er så åben og ligetil. Faderen er et kæmpe legebarn og ok doven når det handler om at deltage i, at få en hverdag til at hænge bedst muligt sammen. På grund af hans dovenskab arbejder jeg så fra 6.20 morgen til 6.45 (tidligst) aften. Og da moderen kommer så seng hjem, og er den eneste af forældrene som laver noget praktisk i huset, bliver måltiderne tit noget forholdsvis junkfood. Jeg har endnu ikke fået et alm. aftensmåltid. Jeg besluttede derfor for at købe min egen mad, så jeg ikke er nød til at spise usundt hele tiden. Det hele har været lidt op og ned, da jeg ikke synes de helt lever op til deres ansøgning. derudover er børnene rigtig skønne og faderen er også sjov og vi snakker også godt sammen.
-Igår var jeg til mit første au pair møde, med de andre piger i området. Det var virkelig tiltrængt, at komme lidt ud med nogle på min egen alder. I weekenden skal jeg også sove hjemme ved en veninde, så det bliver skønt. derudover tager min værtsmor mig snart med til New York, så jeg kan se New York i julemåneden. Det glæder jeg mig vildt meget til.

Håber alle i DK har det godt

Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *