AU PAIR – GIRLS WEEKEND

Ups kom til at vise en video med en dreng som piller næse. Små børn lærer hurtigt.


Hej igen,

Lad mig lige sige, at jeg var lidt sur, træt og slidt i mit sidste blogindlæg. Havde en hård uge på 55 timers intens børnepasning. Den hårde uge blev dog afsluttet med en hygge-weekend hos Anne-Mette, fra fredag aften til søndag. Vi shoppede lidt i en gade i Wilmington, hvorefter vi tog i et center for at shoppe videre. Derefter besluttede vi os for, at finde et sted hvor vi kunne smage frozen youghurt, for første gang nogensinde. Det var så lækkert!!! Yummi Berry er stedet 😀 Om aftenen hyggede vi os med en film og en kæmpe pizza.
– Søndag tog vi i HAC fitness center(Som i et CENTER). der var vandland, fitnesscenter, børnepasning, wellness, cafe og fitness shoppebutikker mm. Man kunne nemt blive helt væk sådan et sted. Centeret er helt nyt og lækkert, men ingen af os har råd til at gå der hver måned. I steder for har fået et fem dags trænings-pas, så det er jo skønt. Dagene er ellers bare gået med ren hygge og afslapning.
– Her til aften tog jeg en snak med min hostmom omkring mine arbejdsstimer. 55 timer om ugen er simpelthen for meget, når jeg skrev under på 45 timer. Hun virkede rigtig åben overfor mit problem og lovede, at hende og faderen vil finde en løsning imorgen, når han kommer hjem fra arbejde. Skulle jo gerne kunne bevare modet i et helt år.
– Imorgen ankommer min veninde Josefine til NYC. Juhuu så får jeg også hende at se igen snart. Vi får et skønt år sammen i USA.
– næste weekende skal jeg ud af huset igen. Anne-Mettes hostmom spurgte om jeg ville med dem op i deres beach house, og man siger jo ikke nej til nye spændende oplevelser, så er allerede begyndt at glæde mig vildt meget.

Håber alt går godt i DK.
Savner min familie og Niclas, men ved I har det godt!

Love
Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *