AU PAIR – SHOP UNTIL YOU DROP

 1) Børnenes legerum, når det er sjovest.  2) min og Anne-Mettes dreng i centeret 3) jeg er en sjov moster når vi kører bil.. Not

Sikke en charmetrold 🙂

Ok, må nok sige, at der er kommet andre boller på suppen i denne her uge. Min værtsfamilie tog heldigvis min “lille snak” meget seriøst. I denne her uge har de virkelig været søde til at aflaste mig med hensyn til timer. Den endelige konklusion blev, at drengen skal i vuggestue tirsdag og torsdag, i nogle timer. (FANTASTISK). Nu er han så tilfældigvis blevet forkølet, så vuggestuen vil self. ikke tage ham ind, før han er rask. Dette gør dog ikke så meget, da jeg er blevet meget bedre til at tage ham med forskellige steder hen. Vi har været i centeret et par gange for at kigge, hygge og læse bøger. ( De har en bogbutik ‘barnes and noble’, hvor man kan læse i bøgerne imens man sidder på starbuks, uden at betale for bogen. Det er virkelig et smart princip). Derudover har jeg fundet et bibliotek, som hver onsdag har leg og oplæsning for børn, så det skal også prøves af i løbet af ugen.

– I weekenden var jeg igen sammen med Anne-Mette (surprise). Vi tog fredag aften med hendes værtsmor op i deres strand hus, hvor vi så ellers tilbragte resten af weekenden. lørdag blev til store shoppe dag, hold nu helt op. Outlet i en stat som er momsfri = lykken. Shit man alting var så billigt, at man næsten var et skarn, hvis man ikke købte noget 😉 – Skal helt sikkert derhen igen!!
Søndag tog jeg så på min første løbetur med Nia. – Det sker ikke igen lige forløbelig. Vi var ikke engang kommet 50 m før hun begyndte at gå.-  Havde jo ikke regnet med en sprint og er jo heller ikke selv i verdens bedste form selv, meen come on!! Måtte hive hende med resten af turen, fordi hun jo heller ikke vil vende om, selvom jeg ellers gav pænt mange hentydninger. – Dog er hun stadigvæk en skøn pige.

– Næste weekend går turen til NY, hvor jeg skal besøge min danske veninde Josefine. Glæder mig allerede til, at det skal blive næste weekend nu

Håber alle i DK har det godt.

Love fra Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *