AU PAIR – NYC TUR/RETUR

Josefine og jeg i central park
1) Josefine og jeg grand central station 2) Central park 3) grand central station igen (sikke en smuk station)

 1) Hjemme ved Josefine. så hyggeligt med ind i brændeovnen 2) Josefines hund. Vil ikke høre tale om, at Hektor er en grim hund mere. Denne her hund stikker alle grimme hunde!!! 😀

Hmm min hukommelse er jo ikke altid helt i top, så kan simpelthen ikke huske alt hvad jeg har lavet siden sidst. Mine hverdage er jo nogenlunde de samme, så tingene har det med at flyde lidt sammen. Timerne går med at passe Elijah og prøve at få lidt variation i løbet af dagene. Onsdag tog vi så for første gang til oplæsning på børnebiblioteket i vores område. Vildt hyggeligt, og var da ret imponeret over, at han kunne sidde stille i så lang tid. Ellers har han været ved lægen, hvilket ikke var den vildeste oplevelse.. Inden lægen overhovedet var kommet ind, kastede Elijah op ud over min strik poncho, så kunne jeg ellers lugte til det i to timer. Skønt..

Torsdag tog jeg med de andre au pair piger i bio for at se The hunger games 2. Den er faktisk rigtig god og kan bestemt godt anbefales hvis man kunne lide The hunger games 1. Ville bare ønske, at jeg havde set den i en KÆMPE bio med en KÆMPE potion popcorn ( Det skal jo prøves, når man er i USA). Så faktisk har jeg aftalt med Josefine, at vi tager til NYC og ser den en gang til 😀

– I weekenden tog jeg som sagt til NYC, for så at besøge min veninde Josefine, fra danmark. Jeg tog afsted fredag kl. 09.50 om aftenen og var så i NYC kl .12 om natten. Der er altid så mange mennesker og dejlig stemning, så det var slet ikke spor uhyggeligt. Jeg mødtes med Josfine på Grand central station. Det var en sjov oplevelse. -ligesom i film, hvor man for øje på hinanden og løber hinanden i møde 😀
hele Lørdag foregik så i NYC, hvor Josefines værtsbarn på 14 viste os rundt. Vi tog i Central park og derefter til the village og gik lidt rundt. Det var utrolig hyggeligt og fedt at lære de mere lokale områder at kende.
Josefine bor 20 min fra New York, så søndag var vi bare i hendes by. Der var pisse koldt, og alligevel blev vi enige om, at frozen yoghurt var en genial ide. Så vi gik i et kvarter for at få yoghurt, for bagefter at gå iskolde hjem igen. Det gør vi så ikke igen!! – Der blev desværre ikke tid til bio i denne her weekend, men forhåbentlig snart!

I løbet af weekenden blev det klart for mig, at jeg ikke var helt glad for min nuværende familiesituation. Der har været nogle problemer, som jeg faktisk ikke orker, at skrive/ tænke mere på. Men sommersummarum er, at jeg har valgt at gå i rematch. Holder utrolig meget at børnene, og moderen og føler mig så velkommen i deres hjem, men faderen er lidt “speciel” og faderen og moderen har det også utrolig specielt sammen, hvilket giver en utrolig akavet og ubehagelig stemning i hele huset. Har fortalt min familie min beslutning og de er self. kede af det, men har accepteret min beslutning og har faktisk tage det hele utrolig pænt og 100 gange bedre end jeg havde turde håbe på.
– Er så heldig, at jeg allerede har fået en ny familie, da min veninde Anne-Mette har besluttet sig for at tage hjem igen. Hendes familie har siden spurgte om jeg vil være deres au pair, da de også kender til min situation. kender jo familien, drengen, deres livsstil osv. Alt i alt virker det som en kanon beslutning, så har sagt pænt ja tak. Dog ved min egen familie ikke, at jeg allerede har fundet en ny familie (er der jo ingen grund til), så ved ikke helt hvornår jeg flytter endnu.

Der har i løbet af dagene været nedture, men bestemt også en masse positivt. Kan stadigvæk utrolig godt lide at være i min nuværende familie, så ser rigtig meget frem til de næste par dage, nemlig thanksgiving og black friday juhuuuu 😀 spise og shopping mine to yndlings beskæftigelser 😀

Håber alle i DK har det skøøønt
I er savnet!!

Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *