AU PAIR – MORMONSTER FRA NEW YORK

Dette er heldigvis ikke min hus, men desværre heller ikke det værste mht julepynt..

Mine børn virker da til at elsker mig 🙂

Pasta fra cheesecake
Ok, jeg må indrømme, at jeg er utrolig dårlig til at opdatere min blog, så her kommer der et langt indlæg fra den sidste uges tid 🙂

Så meget er sket siden sidste indlæg. Har nu officielt afholdt min første Thanksgiving sammen med min værtsfamilie. Dette blev oplevelse med blandede følelser.. Selve thanksgiving-delen var utrolig hyggelig og stille og rolig. Maden var rigtig lækker og vi fik set New Yorks Halloween parade i tv’et. Jeg hyggede mig meget, specielt med børnene. Desværre sluttede denne festlige event ret hurtigt, fordi den blev overtaget af Black friday (som så blev til black Thursday). Kl 6 tog moderen, mormonster og jeg så i toys r us for at købe in BIG TIME!! køen til butikken var rigtig lang og det hele virkede rigtig latterligt fordi vi kun skulle have en ting. Da vi kom ind, løb fædre fra øst til vest, mens de snakkede i mobil med konerne, som alle stod i kø til at betale. Det var virkelig vildt! Vi kom da også ud med to vogne fyldt op med legetøj til børnene. Bagefter tog vi i valmart for at få et 50″ fladskærm til 199 dollars. ca. 1200kr. Det var seriøst carzy. folk skændes om p-pladserne, skændes om varene, og skændes i køen om rækkefølgen.. Har aldrig oplevet noget lignende. Vi kom hjem ved midnat og jeg var bestemt ikke oplagt til, at skulle arbejde fredag morgen. (heldigvis kun i fem timer). Hvad jeg ikke vidste var, at mormonster havde besluttet sig for at give mig røvtur. Vidste ikke om jeg skulle grine eller græde. Hun kritiserede ALT ved mig. Jeg var dårlig til at passe på drengen, Jeg gav ham ikke den rigtige mad, for lidt mælk, skiftede ham ikke grundigt nok, jeg kom fra en mærkelig kultur, fordi jeg har venner og fordi jeg sover hjemme ved dem, jeg har fået en dårlig opdragelse, fordi jeg ikke vil tilbringe al min tid med min familie og fordi jeg smiler til fremmede, jeg er irriterende fordi jeg til tider sidder med min mobil. og jeg kunne blive ved endnu… Det er da til hendes held, at jeg snart smutter. – mærkeligt, at hun er sur over at jeg ikke vil blive i familien, når hun ser så meget dårligt ved mig..(aldrig har jeg mødt så bitter en dame) Efter jeg havde passet drengen fredag, tog jeg direkte hen til Anne-Mette. Vi tog i centeret for nok 50. gang 😀 Forbi cheesecake kom vi da også, og ikke bare en men to stykker kage blev købt til os hver 😀 (Har jeg forresten fået fortalt, at hvert stykke kage indeholder 1500-2000 kcal)
Tilbragte hele min weekend hos Anne-Mette som var alene hjemme.
Mandag tog hun så hjem til DK, så nu føler jeg mig lidt ensom. Heldigvis har jeg i løbet af ugen fået skrevet en del med de andre piger i området, som jeg snart kommer til at bo tæt på. Jubii
Ellers har min uge været ret normal. Elijah er startet i vuggestue, hvilket er sååå skønt!! Tirsdag og torsdag fra kl. 9-1. Så kan han få brændt noget krudt af og så overtager jeg, når han skal sove. Så bliver dagen lige lidt nemmere.
Ved desværre stadigvæk ikke hvornår jeg skal skifte familie. Der har været lidt problemer, fordi Cultural Care ikke vil være ansvarlige for, at jeg allerede har fundet en ny familie før jeg officielt er kommet i rematch. Derudover er det faktisk min nuværende familie som får lov at bestemme om de vil have, at jeg skal bo i “området” (35min. væk) fordi vi kan støde ind i hinanden og det kan blive “ubehageligt” 😀 Tog en snak med moderen igår for at høre om det ville blive et problem. Hun “godkendte” heldigvis at jeg kunne flytte til Anne-Mettes familie, hvis de ikke havde fundet en anden Au Pair. hvad de ikke ved er, at jeg allerede har snakket med min nye familie og at det hele stort set er arrangeret. Har jeg selvfølgelig ikke tænkt mig at fortælle, fordi Hvad godt ville der komme ud af det?!
– Skal have mit exit møde med min LCC og familie på søndag, så håber på, at jeg kan flytte engang i næste uge.
ellers kommer min kommende weekend til at stå i josses tegn. hun kommer hjem til mig i weekenden og så skal der ellers hygges og spises. Skal selvfølgelig vise hende min elskede restaurant: cheesecake factory(altid en anledning til at spise der) De laver også vildt gode salater og pastaretter 🙂 Glæder mig allerede til, at hun kommer.
Ps. er ikke blevet tyk selvom det kunne lyde sådan. Holder stadigvæk min vægt, selvom min motion p.t kun består af at underholde drengen 😀
Håber alle i DK har det godt efter Bodil
Sofie
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *