AU PAIR – HOME, NEW HOME..

Smuk dag med sne
søndagens snestorm
Nias julekoncert på skolen 🙂
Mit liv pakket ned i 1½ kuffert og 2 tasker . Gider bestemt ikke at flytte mere
Beach byen ( Billedet lever slet ikke op til virkeligheden) Tager nok et nyt imorgen !!
I dag. d. 21.12.13 vejret er 19 grader
Endnu mere vild julepynt
Hi igen,

Undskylder lige én gang til, for at være så langsom på bloggen. De sidste par uger har været stressende og fyldt med nedture!
Skulle som sagt have besøg af min veninde Josefine, og vi havde sådan en hyggelig weekend. Vi var et hurtig smut i Philadelphia, Pennsylvania og Dover. Vi fik spist på Cheesecake Factory hver dag og havde alt i alt en fantastisk weekend. Søndag blev der voldsom snevejr og alle biler sad fast og kørte galt (Fyldt med dårlige bilister i USA). Dette resulterede i, at Josefines bus var 9 timer forsinket og vi måtte kæmpe os igennem sne og storm. SERIØST… Troede ikke vi ville klare den. Vi sad fast på en tankstation og måtte have 4 mænd til at skubbe os fri. Da vi endelig kom fri og følte os heldige, kom vi til en rigtig stor bakke.. Det endte selvfølgelig med, at jeg måtte ud og sammen med en anden mand, skubbe bilen(minivan) hele vejen op af den møg bakke. Efter bakken var vi seriøst bange for, om vi overhovedet ville nå frem. Vi kørte på små veje, fordi jeg, som det geni jeg jo er beslutter, at de små veje måtte have mindre trafik (hvorfor mon…) Sidste gang vi sidder fast var i et kryds hvor en præst måtte ud og skubber bilen og guider os hen til de store veje. Thank god 😀 (Vi blev enige om at vi havde en meget heldig dag, og snakkede om, hvornår vores held ville blive opbrugt)
Heldet blev opbrugt senere den dag..
Nå men Josefine nåede faktisk hendes bus, men kom selvfølgelig senere end planlagt. Hendes værtsfamilie flippede totalt ud og sendte hendes i rematch og behandlede hende efterfølgende rigtig dårligt (kort fortalt). Da dette jo er midt i juletiden betyder det, at hun bliver nød til at tage til DK, fordi hun ikke har noget sted hun kan være. Fra DK af, må hun så prøve at finde en ny familie, hvilket er rigtig indviklet og dyrt for hende. – Hun rejste hjem i dag, hvilket jeg er meget trist over. Håber virkelig hun finde en ny skøn og dejlig familie i USA. Det fortjener hun virkelig!! Har prøvet at støtte hende igennem dette helvede, men de sidste to uger har selvfølgelig været forfærdelige for hende og hendes familie i DK.
Med hensyn til mig, er alting ok. Vil meddele, at jeg fra og med igår er i en ny og dejlig familie. Har mange blandede følelser lige p.t, fordi jeg jo selvfølgelig savner mine hostbørn. Samtidig er jeg utrolig lettet over, at alting er ved at falde på plads. Denne her weekend bliver tilbragt ved deres Beach house og er allerede fuldstændelig forelsket i byen. -Den er som en rigtig amerikansk standby. Små restauranter, cafeer, butikker, scooters, lækre biler, lækker strand, hygge og en fantastisk dejlig atmosfære. I dag gik Elise og jeg en tur op og ned af strøget. Vejret har været så skønt, at folk gik i shorts, sandaler, t-shirt og seriøst alle var ved stranden. 18-19 grader.. mmmmh… Tirsdag skal jeg til en julefest med familien og tirsdag aften tager vi hjem til huset igen. Har ikke engang pakket rigtig ud på mit værelse, fordi vi flytter i et nyt hus engang i januar 🙁 Gider seriøst ikke flytte mere. Dette bliver den sidste gang!!!
Håber i alle har en dejlig jul og tilbringer den med de mennesker som betyder noget for jer. Savner alle i DK rigtig meget, men holder hovedet oppe og glæder mig til at prøve en anden form for jul.
Glædelig jul til jer alle
Sofie
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *