AU PAIR – BIRTHDAY

 

faderens 40 års fødselsdag d. 14 januar

Alice in wonderland

Alice in wonderland

Big into sport!!!!

Longwood gardens

Longwood gardens

Longwood gardens

Crazy Chucky Cheese

Cracy Chucky Cheese

Dejlig fødselsdags/jule pakke fra min svigerfamilie 🙂

Hard Rock cafe NYC

Kan ikke huske hvor jeg er 😀

Du ved det er koldt udenfor, når fuglene falder fra himmelen !!

out in the snow. minus 13 grader
Hi igen på bloggen,
Har holdt lang juleferie 😀

Sidder med følelsen af alt der er sket 100 ting og alligvel ingenting siden sidst. min månd med familien har primært stået på flytning og endnu mere flytning. Vil virkelig gerne bare komme på plads nu her! Så for første gang det nye hus, i sidste uge. WOOW mit værelse er rødt og pink… Ved slet ikke hvad jeg skal sige. Ved ikke om det er en pæn hentydning om, at jeg bruger for meget tid på mit værelse 😀

Derudover er jeg begyndt at ses mere med de andre au pairs i området. Søde piger, men aftaler og planer er bestemt ikke noget de vægter højt. Tror vi har haft 10 aftaler i løbet af weekenderne, som ikke er blevet til noget. Så alle de aflysninger og ændringer er jo noget der holder én på tæerne. En af de aftaler, som rent faktisk blev til noget, var med en pige, Yvette. Vi tog til Philly en aften for at spise og gå på bar. Vildt hyggeligt!! – Det har vi også planer om at gøre igen, vi har bare ikke fået det gjort endnu 😀 – Det er også utrolig koldt at gå i byen lige for tiden. Faktisk er det koldt bare at være udenfor. De sidste to uger har skolerne været lukket flere dage fordi der er så koldt, at børnene får forfrysninger af at stå udenfor og vente på skolebussen. – Dette har for mig betydet mere kvalitetstid sammen med drengen.. Meget mere!!

For to uger siden blev min værts mor indlagt, fordi hun havde meget blod i maven efter en operation. Jeg var alene hjemme med Jack, fordi faderen arbejde nede ved stranden. Jeg havde modtaget en sms om at bedsteforældrene ville komme ned og overnatte hos os og hjælpe med drengen, men da jeg jo tidligere har haft dårlig erfaring med bedsteforældrene, var jeg lidt skeptisk. Kl. 10.00 om aften ringer det på, og udenfor døren står to kvinder, med mere make-up end hvad jeg nogensinde har brugt. Fake negle, Iphone, Ipad, Ipad mini, Macbook  og LouiseVuitton. Haha jeg var seriøst helt mundlam og tænkte bare NEEEEJJJJJ – op af kæmpetaskerne kaster de nærmest gaver i hovedet på drengen, som faktisk gerne skulle sove. Havde selvfølgelig også et helvede med at få ham i seng, fordi han skulle facetime med bedstefædrene hjemme i New Jersey. Jeg var virkelig på randen til at græde. Jeg følte virkelig, at jeg havde trukket nitten igen.. – Da de annoncerede, at de blev til moderen i huset kom hjem, gik jeg op på mit værelse og skreg i en pude.
– Da jeg fik taget mig sammen og lagt mine fordomme på hylden, fandt jeg faktisk ud af, at begge bedstemødre er ganske ok. Dette var et kæmpe held fordi mormoren blev i to uger 🙂

For at få alt lidt på afstand tog jeg fra d. 18.-19. til NYC og mødtes med en dansk au pair. Stod op kl. 04.00 for at nå bussen på 06.00. Følte, at jeg var i god tid. Havde gjort alt med GPS og adresse og billet klar i forvejen, og alligevel var jeg for sent på den. Dette resulterede i, at bussen kørte lige for næsten af mig. I min panik og desperation startede jeg bilen og begyndte at følge efter bussen i håbet om, at der ville ske noget magtisk og, at min bil pludselig ville blive en del af bussen (Tror jeg) Da det gik op for mig, at jeg ville ende i NYC i min egen bil, vendte jeg om. Pinlig berørt listede jeg ind på mit værelse og måtte jo så købe en ny billet og vente 🙁

Imens jeg var i NYC, moderen var syg, bedsterne havde invaderet huset og alting skulle pakkes ned i 200 flyttekasser, valgte faderen at flygte ligesom mig. Han tog med hans venner til Utah for at stå på ski og mængle med de kendte til Sundance film festival. Hver dag blev der ringet hjem med værre og værre tømmermænd. Der blev åbenbart drikket igennem, festet, hygget i boblebad og kørt en del i lemo. ( Jeg er rigtig misundelig!!)

Nå men nu til det sidste og bedste emne, min fødselsdag. Igår blev jeg jo 20 år, og det blev fejret med min dejlige elskede og savnede familie over facetime. Har været så ked af at jeg skulle fejre mine 20 års fødselsdag i en helt ny familie. Ville seriøst have givet meget for at komme hjem. Sorgene blev dog mildnet med et langt telefonopkald og en masse skønne fødselsdags hilsner fra familie og venner. -Mange tak for alle jeres hilsner det betød alt for mig!
For at komme på positive tanker, besluttede jeg mig for at købe min glæde. Tog ind i en apple butik og bstilte en macbook. Juhuuu det var så skønt. Man kan virkelig købe sig glad og lykkelig 😀
– om aftenen blev jeg fejret med en kage og gave, og det satte jeg virkelig også pris på. Bagefter blev jeg hentet med fødselsdagssang i døren og gave og bowlingtur fra pigerne. – Så min fødselsdag endte alligevel med at blive god. Idag ankom en pakke fra min mor, far, søster og moster og onkel. Blev så glad og overrasket. Hvor er det skønt at få en gave og kort hjemmefra. elsker jer og mange tak for pakken!!

– Af planer regner jeg i februar med at tage til Boston og måske besøge Josefine i Seattle. ellers kommer måneden vel til at stå på udpakning og falde på plads i det nye hus.

Håber alle har det godt i savnede DK.

Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *