AU PAIR – SUPERBOWL

Mit meget farverige værelse. (skal snart males )
Men er faktisk rigtig glad for det!!

Før billede (jacks legeværelse)

efter billede (Jacks legeværelse)

2. efter billede (jacks legeværelse)

Naboens bil. Er lidt misundelig !!
Woow denne her uge har været crazy.. Torsdag efter min fødselsdag, stod dagen på flytning. Alting i huset blev på én dag flyttet til det nye hus, og i løbet af et par timer, var mit værelse færdig(var ret effektiv) 😀
Fredag aften kom bedsteforældrene for at hjælpe med at pakke ud og komme på plads.Dejligt med et par ekstra hænder, men kunne ikke lade være med at bemærke hvordan alting blev proppet ind i skuffer og skabe. Det var lidt sjovt, fordi moderen i huset er et systematisk menneske, som sætter hendes krydderier i alfabetisk orden. – Fredag aften tog Gaby og Kersti og jeg på en natklub i Philly. Det var noget af en oplevelse. Aldrig i mit liv har jeg set piger være så…. og danse så… og have så … kjoler på. Det var ikke en oplevelse jeg ikke har tænkt mig at gentage igen lige p.t. Tror vi må lede videre efter et fedt sted :DLørdag aften var hele huset stort set på plads. Alle kasserne var pakket ud og huset så efterhånden hjemmeligt ud. Nu manglede der bare det vigtigste, WiFi. Jeg har virkelig fundet ud af, at jeg bruger meget internet. Alt min kommunikation til DK og de andre au pairs har været væk siden torsdag 🙁 – Er så glad fordi jeg har fået internet igen i dag.Igårstod dagen på Superbowl, Amerikansk fodboldfinale 2014, Seattle vs. Denver. (Griner stadigvæk af mig selv, fordi jeg indtil for et par år siden troede, at Superbowl var en bowling tunering). Vi tog over til nogle af familiens venner for at spise og se kampen. Min værtsfar går RIGTIG, RIGTIG, RIGTIG meget op i sport, så han havde oddset penge og stod til at kunne vinde $39.000 i alt. Selve showet var vildt fedt og ekstremt. Kampen var dog en kæmpe skuffelse. Seattle vandt utrolig stort over Denver, så det sjoveste var nok de berømte superbowl reklamer!! Btw min værtsfar tabte alle pengene, så han var ikke glad efter kampen. – Jeg kan nu krydse “En amerikansk superbowl” af min “to do” liste. Dejligt med alle de specielle oplevelser jeg efterhånden får.Venter allerede i spænding på at få flere oplevelser

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *