AU PAIR – ATLANTIC CITY

Juhuu tog i sidste weekend med Louise fra NYC til Atlantic City. Vi havde planer om at tage til Boston, men hende den tredje pige som skulle med på turen, havde ikke mulighed for at køre alligevel, så det blev ikke til noget. I sidste øjeblik besluttede vi, at det var spild af weekend at lave ingenting. Lørdag var vejret kanon godt, så vi kørte fra Wilmington til Atlantic City på halvanden time. Da vi ankom, parkerede vi bilen (første gang jeg prøvede, at mænd tager bil nøglerne og kører bilen væk for én). – Det var da lidt skægt at prøve. Selvfølgelig minus den del, hvor man skal have bilen igen og de forventer drikkepenge for servisen, og det så går op for én, at man ingen kontanter har. PINLIGT!!

Ellers gik vi langs stranden og videre hen langs strandpromenaden. Atlantic City bliver jo kaldt mini Las Vegas, desværre fik vi ikke oplevet den del. (Det bliver en anden gang!)

– Derudover, har jeg ikke oplevet det store. Har til gengæld lagt planer for min sommerferie, som bliver tilbragt med Josefine (fra Seattle) og hendes skønne familie fra DK. Har kendt hende siden jeg var et barn, så kender hende og hendes familie rigtig godt. Glæder mig virkelig meget til at hygge mig med dem og få endnu flere oplevelser i et rigtig dejligt selskab!

Håber alle i DK har det super skønt. Sender mine tanker til jer alle engang imellem.

Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *