AU PAIR – OPDATE

Så er det lidt tid siden jeg har fået bloggen opdateret igen. Kan fortælle, at det i dag er 5 måneder siden, at jeg ankom til USA som Au Pair. Hvad sker der for, at tiden går så vildt stærkt!!!

Nå men de sidste par uger har været skønne! Jack og jeg har haft travlt! PLAYDATE, PLAYDATE, PLAYDATE. Vi hygger os virkelig meget, og laver mange sjove ting sammen! Vi har små projekter, som efterhånden også bliver fuldført. Vores arbejdspunkt lige p.t er, at lyne en jakke selv og at svømme selv. Derfor har vi tilbragt en del tid i svømmehallen, hvilket vi begge to har nydt.

I weekenderne har jeg også været effektiv. Jeg har efterhånden mange aftaler med pigerne i området, men nogle weekender har jeg også bare brug for at være alene. Derfor tog jeg en weekend alene i biografen. Det er første gang, men bestemt ikke sidste gang, at det sker! Det var så skønt, at jeg endte med at se 3 film gratis, Ups 😀 (intetliv.us)

Weekenden efter tog jeg til Newark med Gabi (en Studie by). Det er nok Delawares hyggeligste sted! Vejret var skønt og det vrimlede med unge mennesker. Vil næsten våge at påstå, at alle Delawares unge mennesker bor/opholder sig i Newark! Vi sad på cafe næsten hele dagen. Vi havde hørt, at der skulle være en Ice Hockey turnering i den weekend, så vi ville gerne se en kamp eller to. Da vi så alle unge strømme ned af gaden i en bestemt retning, blev vi enige om, at det måtte være en fed kamp, og at vi ville liste os med. Dar var nok uden fis 50 unge på gaden, som opførte sig lidt pudsigt, men det tænkte vi ikke videre over. Pludselig råbte en dreng: “Vend om!” Der er ikke nok plads. Bare gå og lad som om i gik forkert. Ligesom en stime af fisk, vente flokken på 80 unge om og gik i modsat retning. Vi valgte, at fortsætte for at finde ud af, hvornår næste kamp ville finde sted, da den samme dreng igen råbte: “Bare kom hurtigt, løb!” Hvorefter alle begynder at løbe! Meget mærkelig oplevelse og vi havde ingen anelse om hvad der foregik. Så meget for en universitets Ice Hockey kamp…? Da vi ankom til hallen, fandt vi ud af, at det var et ganske almindeligt hus, med en gigantisk fest indeni!!! Det var fuldstændelig vildt! har aldrig oplevet noget ligende. Det var nok omkring 150 unge, der festede for vildt kl. 5 om eftermiddagen. Nu gav hele den forrige forvirring også mere mening for os. Der gik da heller ikke mange minutter før 4 politibiler dukkede op og fik sat en stopper for strabasserne. Så har man da også prøvet det med.. 🙂

weekenden efter tog mine værtsforældre til to fødselsdagsfester i New Jersey og jeg blev hjemme og “passede på huset”. Lørdag tog jeg i et center sammen med Gabi. Senere på aftenen, tog vi (Gabi, Natalia, Gabi’s flirt, og Natalia’s flirt og jeg. -Der kan man snakke om at være et femte hjul :D), til Newark for at fejre Saint Patrick’s day. Har endnu ikke fundet ud af, hvad vi fejre, men man skal ihvertfald drikke en masse øl og bære noget grønt! Jeg gjorde ingen af delene, men fik en masse shots, så blev virkelig fuld og havde det sjovt!
Søndag besluttede vi os for at pleje vores tømmermænd med en omgang snowboarding. Det er første gang, at jeg har prøvet snowboarding, og det var sååå fedt!!! Hold nu helt op. brugte også hele dagen på det! Selvfølgelig kom jeg ikke hjem uden skrammer. Snowboarding er sjovt, men også en utrolig hård sport. Faldt en del i starten og min numse og mit hovede tog det meste af skraldet. Selvfølgelig styrker jeg næsten lige inden vi skulle hjem og slår min albue og mit haleben rigtig meget. Lå bare og overvejede om jeg skulle give mig til at græde af smerte, men ned af bakken skulle jeg jo, så måtte jo bare op på hesten/boardet igen.

Som I nok kan læse, hygger jeg mig rigtig meget. Prøver virkelig at få det meste ud af mit år.

Håber også i hygger jeg i DK

Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *