AU PAIR – NYC AGAIN

Gossip Girl Constance Billard High School

The MET (The metropolitan museum of art)

NYU

Lørdag d. 15 marts, tog jeg et smut til NYC igen for at besøge min veninde Louise. Det er så skønt at komme rundt omkring og besøge nye steder, men det er nu også skønt at komme til steder, som man har besøgt før. Man skal ikke skynde sig eller “opleve det hele”. Man kan bare traske rundt i gaderne og nyde den tilværelse, som man nu er i. Lige præcis dette gjorde jeg denne skønne lørdag dag. Alene i New York, havde jeg mulighed for at gøre lige hvad jeg ville.. Jeg besluttede mig for at besøge noge steder fra tv-serien gossip girl, som jeg har fulgt meget med i. Der er noget helt specielt ved at stå på de steder, som man har set på tv, og fornemme hvordan de har filmet på stedet.
Er normalt ikke sådan en “tour person”, men når man kan gøre det selv (mere afslappet), er det nu ret hyggeligt.
Lørdag eftermiddag/aften mødtes jeg med Louise, hvorefter vi spise lidt sushi i NYC.

Søndag besluttede vi os for at vi i løbet af vores år, vil besøge USA’s 4 mest prestigefyldte universiteter

1. Prinston (i New Jersey)
2. Harvard (i Massachusetts)
3. Yale (i Connecticut)
4. Columbia (i New York City)

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er ret betaget af disse skolers historie og oprindelse. Alle vil studere på disse skoler, og de færreste får muligheden for det! Disse Ivy League universiteter har massere af historie, da de alle sammen er nogle af det første universiteter i USA. Dengang kun de riges børn tog en universitetsuddannelse. Derfor hører det historien til, at disse skoler er for USA’s elite.

Søndag startede vi ud lidt længere nede på ranglisten. Vi besluttede os nemlig for først at besøge NYU (New York University), som ligger i Greenwich Village, Manhatten. I modsætningen til mange andre skoler, ligger NYU midt i byen, hvilket gør, at skolen ikke er så meget værd at besøge (fandt vi ud af). Dette blev derfor et kort besøg, hvorefter vi tog videre til Soho som er kendt for stedet, hvor  alle Manhatten’s “it”-people holder til. Dyre exclusive butikker til høre og venstre, med sidegader, som alle indeholder de endnu dyrere lejligheder, hvor modellerne og designerne bor!
De af jer som virkelig kender mig godt, ved, at JEG ER EN TV-SERIE-PIGE!!
Bl.a ser jeg også keeping up with the Kardashians, hvilket er en reality tv-serie, om en amerikansk “kendt” familie. Søstrene har en tøjbutik-kæde, som hedder DASH. der er 3 butikker i hele verden, og selvfølgelig har de en butik i Soho. Så var også lige et smut inde og se hvilke noget tøj de kunne byde på. Butikken var rigtig flot, men tøjet var ret skuffende og slet ikke min stil! (Det var nu meget godt, fordi så købte jeg trods alt ikke noget).
– Kan godt se at denne weekend stod i “De kendtes tegn”. Det var nu sjovt, men er også mættet nu!
Mandag tog vi som en perfekt afslutning på en god weekend ind for at se Divergent. Jeg havde hørt meget om filmen, og at den skulle være et lige så stort hit som the hunger games og twilight. Filmen mindede dog meget om the hunger games, men synes stadigvæk den var meget god! (Så gjorde det heller ikke noget, at den mandelige skuespiller er en totalt steg!! – Haha.) 😀
Sofie
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *