AU PAIR – WASHINGTON DC

Smuk forårsdag

Smuk forårsdag

Ernie (Not Bert): Gilded Sculpture

The White House

The White House
Yvette for an the White House

The White House

Washington Monument

US Treasury Department Albert Gallatin Statue

Albert Gallatin Sculpture

George Lafayette sculpture

National Museum of American History

The Smithsonian Museums

American History Museum

National Gallery of Art

National Gallery of Art

Capitol Building

Washington Monument

Smuk forårsdag

Juhuuu sikke en skøn dag i dag. 25-27 grader og lækker solskinsvejr. Valgte at fejre sådan en skøn dag, med en tur til Washington DC. – Sikke en god beslutning!! Er så glad for at jeg tog afsted nu her i foråret, fordi Washington DC er sådan en skøn, smuk og ren by. Der var blomster og flotte farver over alt. Selvom det er en storby, er den slet ikke beskidt ligesom New York City!!
– Lavede igen min egen lille “sightseeing”, hvilket var dejligt, fordi jeg kunne tage alting i mit eget tempo. Denne her gang var jeg ikke afsted alene. Yvette (en anden au pair) tog med mig. For at være ærlig, har vi ikke ret meget til fælles, men det var da hyggeligt med lidt selskab!
Jeg er så glad for at jeg kom afsted og fik noget ud af min “mini ferie” (mine værtsforældre er på ferie, så har haft 9 dage fri). Jeg håber virkelig at jeg kan komme tilbage og besøge byen en gang til.

Om et par timer kommer Louise igen. Tror vi tager til stranden i weekenden. Vejret skulle blive godt rigtig godt de næste par dage, så det skal fejres 😀

Hav en super skøn weekend alle sammen. Og rigtig god påskeferie 🙂

Sofie

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *