AU PAIR – ET HALVT ÅR ER GÅET

Billederne er fra en skøn forårsdag med Jack i parken. – Vi elsker forår

Kan i dag fejre, at jeg har været i USA i et halvt år!! Hold nu op hvor går tiden hurtigt. og samtidig føler jeg, at jeg har været i USA i 100 år. Kan slet ikke huske en normal hverdag i DK længere. Nyder alle dage og elsker stadigvæk at være herovre. Føler mig mere og mere som en del af min amerikansk familie, hvilket også gør alting meget nemmere.

Det er dog skønt, når jeg har facetime aftaler med familie og venner hjemme i DK!
Det nyder jeg rigtig meget. Elsker og savner jer alle derhjemme.
Håber alle har det godt og nyder foråret og det dejlige vejr.
Sofie
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *