AU PAIR – 40 ÅRS FØDSESLDAG

En lille kagemund

Tiden går simpelthen så hurtigt. Kan slet ikke følge med mere.. Lige et lille tilbageblik til Søndag d. 18 maj. Der fejrede vi nemlig moderens fødselsdag. Hele weekenden tilbragte vi nede ved stranden, hvor hun holdte fødselsdagsfest for hendes venner. Går ud fra, at det var 21+, fordi jeg var ikke inviteret og måtte derfor tilbringe min aften i selskab med Jack 🙂 Om natten hørte jeg nogle trampe runde på første etage. Gik selvfølgelig ud fra, at det var dem, som var kommet hjem. Lå i min seng og vente på, at de skulle gå ind og se til Jack som de plejede. Da jeg blev ved med at høre nogle gå rundt nedenunder uden at snakke, blev jeg lidt urolig. Efter lang tid hørte jeg nogle komme ovenpå og på dette tidspunkt havde min fantasi allerede taget over. Jeg var nu 100 procent sikker på, at der var tyve i huset og jeg lå derfor bum stille i min seng. (sengene er indbygget som en slags hule med gardiner til at trække for så man kan ligge skjult). Selvfølgelig havde jeg trukket mit gardin for og håbede nu bare på, at tyvene ikke ville opdage mig i min seng. Da skridtene nærmede sig og kom imod mig, blev jeg for alvor bange. Lå med hjertet helt oppe i halsen og sveden på panden. Kunne nu høre nogle inde på mit værelse og ligeså stille bliver mit gardin trukket fra. Kan simpelthen ikke huske hvordan jeg reagerede.. Tror jeg har fortrængte dette øjeblik fra min hukommelse, men kan huske at det er faderen som stiger på mig, opdager at det er mig og ikke Jack, skynder sig at trække gardinet for igen og nærmest løber ud af mit værelse. Haha det var et oprigtigt akavet øjeblik.

Næste morgen snakkede vi ikke om nattens hændelse. 😀

Søndag aften spiste vi kage og hyggede sammen. Jack og jeg havde købt en Oreo kage med lys og en ballon. Selvom man er fyldt 40 år, er man vel ikke for gammel til den slags. Vi spillede spil og snakkede resten af aftenen.
Sikke en skøn weekend

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *