AU PAIR – FLASHBACK: MORS DAG OG SIX FLAGS

Endnu et tilbageblik..  Denne her gang til søndag d. 11 maj, i år også kendt som mors dag. Dette er ligesom alle andre specielle dage, utrolig populært at fejre i USA. Jeg vil faktisk gå så lang som at sige, at dette er en pligt at fejre disse dage. Selv cultural care sendte en påmindelses mail rundt til os au pairs om, at vi skulle huske at fejre mors dag. Jack og jeg lavede en sød blomst, med et billede af ham, og 8 sætninger der beskriver hvorfor han elsker sin mor.

Mors dags gave

Mors dag er selvfølgelig en dag, hvor mødre og børn tilbringer tid sammen, så jeg besluttede mig for at give dem lidt tid uden mig. Tog derfor med alle de andre au pairs til forlystelsesparken six flags.
Hold nu helt om det er et SJOVT, SJOVT, SJOVT sted!!! Kæmpe rutsjebaner overalt. rutsjebaner hvor man står op, rutsjebaner hvor man ligger på maven, rutsjebaner som går lodret ned og rutsjebaner hvor man bliver skudt direkte op i luften. Kan simpelthen ikke få nok af dette sted. Faktisk er det så sjovt, at jeg har købt et sæsonkort. Dette betyder at jeg helt sikkert kommer afsted igen. Og skal også lige sige, at de har et kæmpe vandland med sjove vandrutsjebaner. Juhuuu tid til at være barn igen!!
Er faktisk så heldig at jeg får lov til at tilbringe en dag med Josefine i six flags LA. Dette skal nok blive vildt, da vi begge to er helt vilde med rutsjebaner. Kan slet ikke vente..

P.s billederne er virkelig dårlige. Turde af gode grunde ikke at tage billeder imens jeg tog turene i rutsjebanerne og disse billeder var faktisk til Jack, fordi han elsker Super Heros lige for tiden.

Er rigtig glad for, at jeg fik ringet til min mor hjemme i DK og ønsket hende en dejlig dag. Elsker dig utrolig meget mor og du og resten af familien er hver dag i mine tanker og i mit hjerte!
Sender massere af kærlighed til jer!

https://www.sixflags.com/greatadventure/attractions/ride-list

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *