AU PAIR – PRINCETON UNIVERSITY

I Dag har været en meget speciel dag. Mig og 3 andre au pairs besluttede os for at tage til Princeton University. Det viste sig så at være Princeton reunion day 2014. Vi fandt ud af, at der hvert år er gensynsfest for alle elever der har gået på Princeton University. Det var helt vildt så mange mennesker der mødte op til denne her begivenhed. Stemningen var helt speciel. Alle i deres specielle årgangs afgangsjakke, muntre og festlige. Der var en lang parade for alle årgangene, underholdning og god mad hele dagen. Da der alligevel var mennesker overalt, tog vi derfor chancen og gik rundt overalt hvor det var muligt(men sikkert ikke for tourister). Fik sådan en lyst til at studere der og være en del af det fællesskab alle disse mennesker var en del af. Aldrig i mit liv har jeg følt mig så meget ved siden af!

Det er ikke for sjov, at dette er USA’s bedste og mest prestigefyldt skole. Alting var fuldført ned til sidste detalje. Selv deres kantine var “over the top”, hvor man bl.a. kunne købe sushi, organic food, specielle Princeton vand og meget meget mere. derudover var der til aftenens anledning pyntet op udenfor med Orange og sort tema overalt. (skolen farver). Det hele var så flot! Kan virkelig godt forstå hvorfor bl.a. Michelle Obama og Albert Einstein valgte at gå på lige præcis denne her skole. og ikke kun på grund af kantinemaden! 😀
Vi gik rundt hele dagen. Så skolens egen kirke, de forskellige bygninger, skolens park og det kæmpe universitets stadium, som er på størrelse med, hvis ikke større end Randers F.C’s stadium. Om aftenen samlede alle sig udenfor. Her blev der holdt kæmpe koncert med skolens musikband. Hvilket også er meget prestigefyldt. Igen var stemingen varm og dejlig. -Alle disse mennesker som blev genforenet med deres årgang og tidligere klassekammerater.. Alle blev helt højtidelige, da skolens sang blev spillet. Der blev sunget med, vist respekt og kastet med specielle håndtegn som også er skole tradition.
Aftenen blev sluttet af med kæmpe fyrværkeri, som var synkroniseret til forskellige musik stykker.
efter en halv times fyrværkeri var en perfekt dag ovre. Havde lyst til at tage dette øjeblik og trække det ud så længe jeg overhovedet kunne. Håber virkelig ikke, at dette blev den sidste gang jeg fik set Princeton University.
Er så glad for, at vi fik denne her oplevelse med! Det gjorde besøget meget mere specielt og mindesværdigt. Kan heller ikke lade være med at tænke på min utrolig savnede veninde Pernille. Jeg håber, at du har det rigtig godt i Indien! Du kan tro, at jeg ville ønske, at jeg havde delt denne her oplevelse med dig! Når jeg tænker Princeton University, kan jeg ikke lade være med at tænke på dig. Du er så klog, at dette er stedet for dig! Jeg er 100 procent sikker på, at du ville passe perfekt ind her. som sagt Albert Einstein har gået her. Hvad mere kan jeg sige.. 🙂 Savner dig søde π
 
Ellers håber jeg, at alle hjemme i DK har det rigtig godt. 
Held og lykke til alle dem, der er i gang med eksamener! 
 
Elsker jer og tænker på jer
 

Sofie

Indgang til Stadium

 

Princeton University kirke

 

Kirken udefra

 

Albert Einstein

 

 

 

Football field

 

Princeton tigers

 

Koncert programmet

 

 

 

 

Smiley face imens de spiller sangen: Happy

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *