AU PAIR – FERIE I BILLEDER

Har været på den skønneste ferie med nogle fantastiske mennesker. Jeg vil utrolig gerne sige tak til: Heidi, Jonatan, Anna, Jens, Bent og Josefine fordi jeg måtte rejse rundt med jer på deres ferie. Jeg håber, at I har nydt mit selskab ligeså meget, som jeg har nydt jeres. Dette har bestemt været en rejse for livet.

Derefter vil jeg gerne sige tak til Gorm og Bettina, fordi jeg måtte tilbringe mine sidste dage hos jer. I har et skønt hus og skønne omgivelser. Er så glad for, at jeg måtte komme på besøg og lære jer at kende!

Har i alt rejst rundt i 3 uger og har oplevet så meget, at det var svært at opdatere bloggen undervejs. Valgte i stedet at nyde min ferie 100%

HER ER MIN FERIE I BILLEDER. INGEN BILLEDER ER REDIGERET

LAS VEGAS
LAS VEGAS
LAS VEGAS
LAS VEGAS
SANTA MONICA
VORES DYT
STJERNERNE
KENDTES AFTRYK
UDSIGTEN FRA GORM OG BETTINA’S HUS
SAN FRANCISCO
SAN FRANCISCO
SAN FRANCISCO
SAN FRANCISCO
LAS VEGAS
FALDSKÆRM
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
GRAND CANYON
ANTILOPE CANYON
ANTILOPE CANYON
ANTILOPE CANYON
ANTILOPE CANYON
ANTILOPE CANYON
ANTILOPE CANYON
HORSESHOE BEND
LAKE POWELL DÆMNING
LAKE POWELL DÆMNING
HOS GORM
HOS GORM
HOS GORM

TAK FOR EN UFORGLEMMELIG SOMMERFERIE ….

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *