COPENHAGEN CITY

Jubii – Endelig er jeg kommet i gang med at blogge om min hverdag i København, som jeg flyttede til for et års tid siden. Jeg har længe lovet at holde venner og familie opdateret om min hverdag, og derfor tænker jeg, at en blog er et passende sted til at dele bidder af mit liv og mine interesser 🙂

I denne anledning synes jeg derfor også, at det er passende, at mit første blogindlæg indeholder billeder fra en skøn efterårsdag i København. Vejret har været helt perfekt, så min veninde og jeg valgte, at spadsere rundt i de københavnske gader og nyde efteråret. Det blev da også til et cafe besøg på Café Dan Turell efterfulgt af aftensmad på Restaurant Sliders – Tænker at dagen i dag var en god smagsprøve på hvilke fantastisk ting fremtiden har at byde på !

Hav en fortsat god eftermiddag

Knus

//Jubii – Finally I started blogging about my daily life in the city of Copenhagen, which I moved to about a year ago. For a while I have thought about keeping my family and friends updated about my daily life. And I think a blog would be a great place to share parts of my life and my interests 🙂

Considering that, I find it appropriate that my first post includes pictures from a wonderful day of autumn in the city. The weather was perfect so my friend and I decided to walk around on the streets. We went for a cup of coffee at a place called Café Dan Turell followed by dinner at Restaurant Sliders – I think today was a perfect warm-up for lot of great thing to come !

Have a great afternoon

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *