A RAINY DAY

 

 

 

Halløj for et dejligt sommervejr .. eller ikke ! Det er så anden uge med regn, regn og lidt mere regn. På plus siden, synes jeg ikke at det er så slemt at gå i skole, når det alligevel står ned i stænger. Undskyld til alle jer der har ferie 🙂 Der er jo ikke andet for end at hoppe i det praktiske tøj og få det bedste ud af dagen. For mig er regnvejr lig lange cafe besøg – det er da hyggeligt at nyde noget varmt til ganen, mens regnen slår ind på vinduet. Man må også gerne forkæle sig selv når det regner, så forhåbentlig modtager jeg en lille pakke i slutningen af ugen eller starten af næste uge. Kan næsten ikke vente, hihi, men mere om det når jeg kan vise hvad min pakke indeholder.

Nyd en hyggelig aften under varme tæpper og en kop te

Knus herfra

//Well hello for a great summer weather .. or not ! (at least not in Copenhagen). This is the second week with rain, rain and even more rain. On the plus side, I don’t think it is that hard to go to school since it is raining all day. Sorry for those who actually have vacation 🙂 I guess there is nothing else to do than jumping into the practical clothes and getting the best out of the day. For me rain is equal to long coffee visits – I think it is kind of cozy to get something warm to drink while it is raining outside. I guess you are allowed to spoil yourself as well, so hopefully I will receive a small package within the next few days. I can’t wait, LOL – but more about that when I am able to show what’s inside the package.

Have a cozy evening under a warm blanket and maybe with a cop of tea

Hugs from me

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *