Rome

WHEN IN ROME

 

 

 

I april tog min kæreste og jeg en tur til Rom. Dette var min første gang, men kan nok godt slå fast at det ikke er min sidste gang. Min kæreste har været i Rom før, så det var super dejligt med en privat tour guide til at vise mig rundt i byen 😉  Vi boede på hotellet Grand Hotel Via Veneto, hvilket klart kan anbefales ! Det var simpelthen det sødeste og mest professionelle personale, der havde en perfekt balance mellem forplejning og at give plads til privatliv. Hotellet i sig selv var fantastisk, men også beliggenheden var helt perfekt i forhold til vandre rundt i Villa Borghese parken og andre seværdigheder – der må opleves !

I forhold til seværdigheder findes der simpelthen så mange skønne steder i Rom. I løbet af ugen blev der derfor oplevet en masse flotte historiske seværdigheder, besøgt en masse cafeer, og spist en masse is 🙂 Jeg kan blive ved med at skrive om denne tur, men i steder kommer jeg med nogle forslag til alle er der har planer om at besøge Rom i fremtiden.

When in Rome you must-list:

 • You must go see Trevi Fountain
 • You must go for a walk around Villa Borghese park
 • You must take a picture at the Spanish steps
 • You must try the best pizza at ‘Da Michele Rome
 • You must visit the Colosseum
 • You must visit the trendy Pigneto area

 

// In April, me and my boyfriend went on a trip to Rome. It was my first time visiting the city, but I can already say that it won’t be my last. My boyfriend has been to Rome before, which made it perfect with a private tour guide to show me around in the city 😉 We stayed at a hotel called Grand Hotel Via Veneto, which I can definitely recommend ! It has the sweetest and most professionel staff, who knew the perfect balance between treating it’s costumer and giving them space and privacy. The hotel in itself is great, but also the location of the hotel is perfect in regards to going for a walk in the Villa Borghese park and all the other ‘must-see’ sightseeing attractions !

Regarding the attraction, there are so many beautiful and incredible places in Rome. During the week we looked at all the historic monuments, visited a lot of great cafes and ate a lot of ice cream 🙂 I could continue writing about the trip, but instead I will suggest a couple of places to visit to those of you who are planning to visit Rome.

When in Rome you must-list

 • You must go see Trevi Fountain
 • You must go for a walk around Villa Borghese park
 • You must take a picture at the Spanish steps
 • You must try the best pizza at ‘Da Michele Rome
 • You must visit the Colosseum
 • You must visit the trendy Pigneto area
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *