A WALK IN THE PARK

Godaften derude, Jeg håber I har nydt dagen lige så meget som jeg har. I går kl. 12.00 fik jeg sommerferie og hold nu op hvor var det tiltrængt. Efter sommerskole i hele Juli har jeg efterhånden talt dagene ned til sommerferie. Jeg er også ude af min lejlighed i København efter 2 år sammen med min roomie. Det er helt underligt ikke at bo der mere, men det giver jo plads til nye drømme 🙂 Jeg er taget med min kæreste et par dage til Odense, hvor vi hygger os med hans familie. I dag to vi en tur til Langesø for at nyde det gode vejr. Hvor er det dejligt at sommeren er kommet til DK ligesom jeg har fået ferie, hihi 🙂 Jeg tager til Jylland i morgen for at tilbringe et par dage med min egen familie, inden turen går til Sverige.

Endnu engang tillykke til alle dem der er kommet ind på deres drømmestudie – jeg håber I alle går nogle gode år i møde.

Knus herfra

 

//Good evening people, I hope you all have enjoyed today as much as I have.  Summer school ended yesterday at 12 pm, and I can’t express to you how much I have been looking forward to this, after having been in school the entire of July. Yesterday, I also said goodbye to my apartment in Copenhagen after 2 years with my roomie. It felt a little weird to say goodbye but it also allows other dream to come true 🙂 Yesterday my boyfriend and I traveled to Odense, where we will stay a couple of days with his family. Today, we went to a place called Langesø to enjoy the good weather. Finally the summer has arrived in DK and just in time for my summer vacation, LOL. Tomorrow I will travel to Jylland to visit my own familie a couple of days before I travel to Sweden.

Once again, congratulations to all of you who got into your dream school – I hope you all have a some great years ahead of you.

Hugs from me

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *