RESTAURANT RÖMER

Godmorgen venner,

Jeg håber I alle får en dejlig søndag og får nydt det sidste af sommerferien. Mens jeg sidder på toget på vej til Sverige, tænkte jeg at det var oplagt at skrive et lille indlæg om restaurant Römer i Aarhus. Efter en tur på Aros kunstmuseum, tog vi ind til åen for at spise lidt aftensmad. Det var simpelthen sådan en lækker restaurant med super service ! God mad og dejligt selskab – så bliver dagen jo ikke meget bedre. Som skrevet før, er vi nu på vej til Sverige, hvor vi tilbringer de næste par dage. Forhåbentlig bliver vejret bedre, så vi kan tilbringe lidt tid ved stranden.

Fortsat god søndag !

Knus

//Morning people,

I hope you have a great Sunday and enjoy what is left of this years summer. I thought it was a good idea to make a little blog post about restaurant Römer located in Aarhus, while traveling to Sweden. After visiting Aros, modern museum of art, we decided to grab something to eat down by the canal in Aarhus. The restaurant was really great, with great service ! Delicious food and great company – I guess the day doesn’t get any better. As mentioned before, we are now traveling to Sweden, where we are going to spend the next couple of days. Hopefully the weather will turn out better, so we can spend some time at the beach.

Have a great Sunday !

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *