PALM TREE

Hej lørdag,

efter et par hektiske dage, har jeg haft tid til at slappe lidt af og nyde lidt tid sammen med min familie og mine veninder hjemmefra. Det var simpelthen tiltrængt ! Jeg elsker at være hjemme, fordi det er stedet der tillader én at slappe af og ikke lave ret meget uden at få dårlig samvittighed. For mig er det også vigtigt at give mig selv plads til at tænke og reflektere over mit liv og planlægge hvordan det fremadrettet skal være. Derfor elsker jeg også, at drømme og lade tankerne flyve <3 Det er en skøn følelse at sidde med en kop te og ikke lave noget ud over bare at ligge i en sofa i 10 minutter. Uden musik, tv eller andet som kan forstyre ens kreativitet – det er simpelthen værd at prøve ! Nå men man kan jo ikke flyde den ud hele dagen, så i aften skal mine veninder og jeg i byen og fejre det sidste af sommeren inden jeg smutter til Stockholm. Jeg tager derfor de sidste 5 minutter til at kigge på mine palmetræsbilleder og lade tankerne vandre før jeg får travlt igen. Få en god lørdag aften og pas på jer selv, venner 🙂

//Hi Saturday,

After a couple of hectic days, I have finally gotten some time to relax and enjoy some time with my family and friends from my hometown. It was simply needed ! I love to be home because it is the place that allows one to relax and not do anything without feeling guilty. For me it is important to give myself space to think and reflect on my life so far and plan how I want it to be in the future. That way I allow myself to dream and let my thoughts go<3 It is a lovely feeling to just sit with a cup of the and not do anything besides laying in a couch for 10 minutes. Without music, TV or anything els that will kill your creativity – It is worth trying ! Well, I guess you can’t lay around the entire day so tonight my girlfriends and I are going out to celebrate the last of this summer before I am heading to Stockholm. So for now I take the last 5 minutes to look at my picture of my palm tree and to let go of my thoughts before I have to travel again. Have a great Saturday evening and take care of each other, friends 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *