KTH:S FIREWORK CONCERT

Godaften,

Her til aften mødtes min svenske veninde Sandra og jeg, for at tage ind og se fyrværkeri til en orkesterkoncert. Det var super hyggeligt med alle de mennesker samlet på et sted, en helt almindelig onsdag aften. Jeg synes det er fedt, når små “communities” bakker op om små events i byen. Vi holdte os varme med hver vores thé, mens vi snakkede om vores tid sammen som Au pairs. Det er underligt, at der næsten er gået 3 år siden vi sidst har set hinanden, når det kun føltes som et par måneder ! Tiden flyver af sted, når man er i godt selskab, så de 2,5 timer var hurtigt gået. Det var en skøn, men lidt kold aften, hihi 🙂  Jeg syntes lige, at jeg ville dele et par billeder af aftenen med jer.

Håber I har en god aften.

Knus

// Good evening,

Tonight I met up with my Swedish girlfriend Sandra, to watch fireworks together with an orchestra. It was really cool with all the people gathered at one place on a ordinary Wednesday. I think it is nice when small “communities” support small events in the city. We both stayed warm with a cup of thea, while talking about our time together as Au Pairs. I think the thought, that it is almost 3 years since we last saw each other is a little crazy when it only feels like a couple of months ! Time flies when you are in great company, so the 2,5 hours went fast. It was a beautiful, but chilly evening, hihi 🙂 I thought I would share a couple of pictures from the evening with you guys.

I hope you have a great evening.

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *