THOUGHTS ABOUT STOCKHOLM

Godaften,

Undskyld for, at jeg ikke har fået opdateret bloggen den sidste uges tid. Der har været mange indtryk og mennesker, som jeg har skulle forholde mig til, og jeg har derfor ikke haft det største overskud til at tage billeder og redigere (Jeg er dog igang igen nu :D). Jeg er stadigvæk utrolig glad for Stockholm, og nyder virkelig det her nye eventyr ! Men som oftest følger der også lidt “hårde” perioder med, når man flytter alene til en ny by. Jeg blev i dag virkelig opmærksom på følelsen af at være lidt ensom trods det, at jeg går rundt blandt en masse søde mennesker og kollegaer. Jeg er jo egentlig ikke ensom, men tror følelsen rammer mig, fordi jeg ikke føler, at jeg har nogen tæt på, som kender mig virkelig godt.
Men som min kloge mor sagde i telefonen, “er det jo en del af læringsprocessen og man må tage det sure med det søde”. Og der er bestemt også en masse ‘sødt’, hihi. Tror bare jeg må erkende, at Rom ikke blev bygget på én dag og man kan heller ikke falde 100% til i en ny by og på et nyt arbejde på én uge. Heldigvis har jeg tilbragt en hel del tid med min bror og hans familie. At være tæt på dem gør faktisk op for alle andre bekymringer.

Hvis nogle af jer har gået med de samme tanker eller har prøvet at flytte, vil jeg gerne høre jeres oplevelser, tanker 🙂

knus

//Evening,

Sorry for the fact, that I haven’t been updating my blog the last week, but there has been so many new input and new people that I had to relate to. I guess, I just did have the energy to take photos and edit them (I will continue from now on though :D). I am still very much in love with Stockholm and I still enjoy this adventure very much! but as per usually, adventures such as moving to a new city is also followed by some hard times as well. Today I was made aware of the feeling of being a little lonely or out of place even though I am living in a big city full of people and have the sweetest colleges ! I know the fact that I am not lonely but I think I have the feeling because no one around me, knows me really well yet. But as my clever mom told me, this is a part of the learning experience and you got to be able to take the bitter with the sweet. And indeed there is a lot of sweetness too, LOL. I think I just need to realize that Rome wasn’t build on one day and the same goes for feeling 100% comfortable in a new city and with a new job. The major upside is, that I have been able to spend a lot of time with my brother and his family. To live close to them actually makes up for all the worries.

If any of you guys have had the same thoughts or have been moving as well, I would love to hear your experiences and thoughts about the subject 🙂

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *