LONG DISTANCE

Langdistance kan være en svær ting. Det er lige meget om det er langdistance til et familiemedlem, en ven eller en partner. Følelsen af at ønske en andens fysiske tilstedeværelse, men at måtte nøjes med et facetimeopkald.. Jeg er selvfølgelig evig taknemlig for, at jeg overhovedet har mulighed for at facetime med mine veninder, familiemedlemmer og ikke mindst min kæreste. Tænk bare hvis brev var min eneste kommunikationsmulighed – se det havde været en helt anden sag ! Jeg synes nu stadigvæk, at det kan være hårdt at være langt væk fra de mennesker, som jeg holder af. Seperationen fra det knus jeg gerne vil modtage af dem jeg har nær, smilet på mine veninders læber, når vi snakker om noget sjovt, og de daglige kys fra sin kæreste.. Det er den seperation der går mig mest på. Selvfølgelig medfører dette også noget positivt og gør mig stærk, men på nogle dage vil jeg gerne bare have det knus og det kys 🙂

Så husk at giv mange knus til dem I holder af. Det kan jo være lige det som vedkommende kunne trænge til 🙂

//Long distance can be a hard thing to handle. It doesn’t matter if it is long distance to a family member, a friend or a partner in life. It is the feeling of wanting the physical nearness, but have to satisfy with a facetime call.. Of cause I am forever thankful for even having the opportunity to facetime with my friends, family and last but not least my boyfriend. Think about, if letters were my only option of communication – well, that would have been a whole different story! Even though, I still think it can be hard to be away from the people in my life. The seperation from a hug from people I care about, the smile on the lips of my friends when we talk about something funny and the daily kiss from my boyfriend.. Yes, it is this seperation I am mostly annoyed about. Of cause it also has it’s positive sides and makes one stronger, but some days You just want a hug and a kiss 🙂

So remember to often hug the people you care about. Maybe it the exactly a hug the person needed 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *