WEDDING IN DENMARK

Selvom det allerede er en uger siden, bliver jeg stadigvæk helt glad i mave,n når jeg tænker tilbage på min fætter og hans nu hustrus bryllup d. 23. august 2017. Jeg kan slet ikke huske, at jeg nogenside har været til sådan et flot og elegant bryllup. Hvor er det fantastisk, at jeg kunne være med til at fejre disse to med min familie, og de mennesker som betyder mest for mig! – Anne og David, jeg håber I fik præcis det bryllup I havde ønsket og forestillet jer, fordi det fortjener I 🙂 Tak for fest og farver, fantastiske omgivelser, lækker mad og ikke mindst godt selskab <3

// Even though is has already been 1 weeks, I still get butterflies in my stomach when I look back on the wedding of my cousin and his newly wed wife on august 23rd. 2017. I don’t think that I have ever been to such a beautiful and elegant wedding before. How amazing that I got to celebrate these two people with my family and the people that I love the most ! – Anne and David, I hope you got the wedding that you both wished for and imagined, because you both deserve it 🙂 Thank you for a great celebration, beautiful surroundings, lovely food and last but not least amazing company <3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *