STOCKHOLM SUNDAY STROLL

Halløj,

Sikke en herlig søndag i Stockholm. Sidste weekend var super hektisk med bryllup i Danmark (og ja, jeg skriver et indlæg omkring det snart :D) og min kæreste som kom på besøg hos mig i Stockholm. Derfor var det utrolig dejligt at have en afslappet weekend, hvor der var mulighed for 1 cafebesøg eller 2 😀 Vi har
været udenfor hele dagen – I onsdags opdagede vi et fedt område i Södermalm, og vi har derfor tilbragt hele dagen i det kvarter, hvor vi fik kigget i butikker og spist på cafeer hele dagen. Lidt arbejde kommer man jo ikke udenom, så nu er der dømt computertid inden aftensmad.

Få en god søndag alle sammen ! <3

//Hi,

What a great Sunday in Stockholm. Last weekend was super hectic with a wedding in Denmark (yes I will write a post about it soon :D) and my boyfriend visiting me in Stockholm. So this weekend was all about relaxing and maybe a cafe visit or two 😀 Today we spend the entire day outside. On Wednesday we found a cool area in Södermalm and therefore we decided to explore the neighborhood, the shops and the cafes for the entire day. I guess I still need to get a little work done, so now it is “work time” before dinner

Have a great Sunday, everyone ! <3

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *