FALL WEATHER

Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend ligesom mig. Vi har bl.a. været ude at se på sofaer og andre lækre møbler. Jeg glæder mig efterhånden virkelig meget til at skulle flytte sammen med Frederik i december (laver nok et oplæg med mine inspirationsbilleder). Er stadigvæk helt vild med Stockholm, og derfor nyder jeg også tiden så meget som muligt! 🙂 I fredags tog vi hjem til min bror og Emma for at spise aftensmad med dem og drengene. Min brors ven, Michael var på besøg, hvilket var virkelig hyggeligt, så den blev næsten 24 før vi tog afsted. Ellers har vi nydt det smukkeste efterårsvejr, og fået købt lidt tøj til at holde varmen i det kolde Sverige. Her til aften har vi lavet lækker hjemmelavet chili con carne, og nu vil jeg nyde en kop te under et tæppe mens jeg ser lidt Netflix.

Få en god søndag aften

Knus

//I hope you all had a great weekend – mine has been great, as have the last few weekends. We have been couch shopping and also looking at other furnitures for our new apartment. I am really starting to look forward to moving in together with Frederik this December (I will probably make a post from where I get my inspiration from). I am still in love with Stockholm, so I’m making sure to spend my last time in the city to explore as much as I can ! 🙂 On Friday we went to my brother and Emma’s place for dinner with the two of them and the boys. My Brother’s friend joined too so the clock was almost 12am before we left for our home. Apart from this, we have been enjoying the beautiful fall weather and been doing some shopping so we can stay warm in the otherwise cold Sweden. This evening we made homemade chili con carne for dinner, yummy. Now I will enjoy a cup of tea while snuggling under a blanket while watching some Netflix.

Have a great Sunday evening

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *