NEW BREAKFAST FAVORITE

Endnu engang er weekenden ved at være slut. Dette betyder også, at det endnu engang er tid til at planlægge en ny uge. Der er efterhånden ikke lang tid til, at Frederik og jeg skal tilbage til København, hvilket betyder, at vi går en lidt presset periode i møde. Der er meget som skal koordineres, for at vi kan komme hjem og få lejligheden på plads. Jeg kan simpelthen ikke vente til, at vi flytter ind !

I stedet for at sidde derhjemme og snakke det hele igennem, besluttede vi os for, at tage på et lille roadtrip. Noget af det bedste jeg ved er, at køre bil, synge med på alt for høj musik og at køre uden nogen fast destination. Prikken over i’et var selvfølgelig, at vi havde sørget for at medbringe vores nye favorit morgenmad, Acai bowl, fra ét af Stockholms muligvis mest populære frokoststeder, Mahalo. Det er helt sikkert værd at besøge, men sørg for at komme udenfor deres morgenmads- og frokosttid, da det er helt umuligt at få bord i dette tidsrum !

I morgen siger jeg farvel til Frederik for de næste fire dage. Forhåbentlig betyder det, at jeg kan være rigtig produktiv og få ordnet en helt masse praktiske ting, begynde på min opgave til skolen og få lidt sved på panden i SATS (vores fitness center).

Rigtig god søndag aften til alle ! <3

knus

//Once again, the weekend is almost over. This also means that once again, it’s time to start planning the upcoming week. Since Frederik and I are soon moving back to Copenhagen, everything is starting to turn a little bit hectic with our rather busy schedules. There is a lot that needs to be coordinated, for us to get everything sorted and ready to move into our new apartment. And I just can’t wait for the two of us to move in !

Instead of sitting at home talking everything through, we decided to go for a little roadtrip. One of my favourite things to do is to go for a ride, sing along to way to loud music and having no pre-determined destination. The cherry on top were of course, that we decided to bring our favourite breakfast, Acai Bowl, from maybe one of the most popular lunch places in Stockholm, Mahalo. I can definitely recommend this place, but make sure to visit outside breakfast and lunch time, since it’s impossible to get a table during that time !

Tomorrow, I am saying goodbye to Frederik for the next four days. Hopefully this means that I can be really productive and get a lot of stuff done. I would like to get started on my school paper and last but not least break a sweat at the gym.

I wish you all a great Sunday evening ! <3

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *