WHAT TO DO WHEN HOME ALONE?

Vi er ikke alle ens. Jeg har mange veninder, som bestemt ikke kan lide at være alene hjemme. Veninder, som elsker at være omgivet af venner og fest hver dag. Selv kan jeg også rigtig godt lide at være omgivet af venner, familie og fest, men jeg har også brug for at lade min energi op og være mig selv i perioder.

Jeg har nok altid haft dette behov, men det har taget mig lang tid at erkende, at jeg ikke kan være omgivet af fest og mennesker hver dag. At jeg også nogle gange må trække mig tilbage.

Efter at have boet alene i USA i et år, og nu i Stockholm, har jeg lært at nyde mit eget selskab. Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er, at jeg kan være alene og stadigvæk føle mig godt tilpas.

Her er 3 gode tips til, hvordan du kan hygge dig i dit eget selskab:

1: Hav en café date med dig selv ! Mange er af den opfattelse, at det er ekstremt ensomt at gå alene på cafe. Men sagen er den, at man sagtens kan spise god mad, og nyde sine omgivelser, selvom man ikke medbringer en kompagnon. Medbring i stedet en god bog, eller få lidt inspiration af livet som pulserer omkring dig.

2: Download Mofibo ! Dette er ikke en reklame, men tværtimod en opfordring. Da jeg ofte er på farten, har jeg i mange år valgt at nedprioritere læsning (ud over det skolerelaterede). Af nysgerrighed tilmeldte jeg mig 2 mdr. gratis på Mofibo, og dette har simpelthen gjort mig så glad. Når jeg står i metroen, når jeg går til og fra fitness, når jeg sidder alene i min seng, og jeg bare har brug for at slå hovedet fra, lytter jeg til diverse lydbøger. Det behøver selvfølgelig ikke at erstatte almindelig læsning, men hvis alternativet er ingen læsning, synes jeg Mofibo er et godt alternativ !

3: Forkæl dig selv, når du er alene ! Sørg for at forkæle dig selv – også når du er alene. Personligt elsker jeg alt der indeholder ’hygge’ og ’wellness’. Derfor planlægger jeg ofte en wellness aften, hvor jeg køber en ansigtsmaske eller laver min egen (laver et indlæg senere med naturlige ansigtsmasker, som du nemt selv kan lave), ordner negle, lytter til god musik og drikker vand med agurk. Du vil måske synes, at dette lyder super skørt, men det handler ikke om wellness i sig selv. Det handler om, at du tager dig tid til at pleje dig selv, og indse at du kan gøre mange af dine yndlingsbeskæftigelser – alene. J

Har du tips til hvad man kan gøre alene, må du gerne skrive en kommentar, så vi kan dele idéer med hinanden.

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *