MOVING IN

Endelig blev det d. 3. december ! Dermed er ikke mindst den hyggeligste måned på året igang, men det er også tid til at flytte ind i København. Siden søndag har det derfor været på med arbejdshandskerne og malertøjet 🙂 I denne arbejdsproces lærer man også nye sider af sig selv at kende. Jeg er blevet gjort opmærksom på mine styrker og ikke mindst mine svagheder. Jeg er, for eksempel, ret god til at organisere (når jeg nu selv skal sige det), men ikke ret god til at bore. Nogle vil måske påstå, at dette er begynderfejl, men når jeg nu har indset, at der muligvis skal males lidt igen, er det vist på tide at erkende, at jeg ikke er egnet til at skelne mellem forskellige typer af mure samt forskellige typer af bor. Derfor sætter jeg også stor pris på, at mine forældre kommer på besøg i weekenden for at give en ekstra hånd med. Forhåbentlig kommer vi snart på plads, så jeg kan dele lidt billeder af lejligheden. Her får I først lidt “Før billeder”

//It is finally the 3rd of December ! This means not only have we entered my favourite month of the year, but that it is also time to move back to Copenhagen. Therefore, the working gloves and painting clothes has been my primary outfit since Sunday 🙂 With the process of moving and fixing up, you learn a new thing or two about yourself. I have been made aware of my strengths, but also very much my weaknesses. For example – I’m pretty good at organising (if I may say so myself), but not particularly good at drilling. Some might claim it’s a beginners weakness. But having realised I need to paint a bit again, it is probably the right time to admit defeat in regards to telling different types of walls and drills apart. This is why I also highly appreciate my parents coming to visit this weekend, as they will lend an extra hand. Hopefully we’ll soon have the apartment ready, and I will be able to share pictures of the apartment with you guys.

For starters, I’ll leave you with a few “before” pictures.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *