MERRY CHRISTMAS

Jeg kan ikke tro, at det allerede er jul igen i år, og om et par uger er 2017 forbi. Endnu et år som er gået hurtigere end man kan forstå. Jeg er så glad for alt hvad 2017 har givet mig. Alle de nye og dejlige mennesker, som er kommet ind i mit liv og har været med til at gøre dette år til noget specielt. I dag tilbringer jeg juleaften sammen med min familie. Det er dejligt at være hjemme og hygge de sidste par dage op til jul. D. 22. tog Frederik og jeg hjem til Frederiks mor for at ønske god jul og hygge med familien. I går tog jeg så alene tilbage til mig egen familie, for at fejre jul herhjemme. Jeg glæder mig til god mad, dejligt selskab og hygge med familien.

Min familie, Frederik og jeg ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig jul!

// I almost can’t believe that it’s already Christmas again, and that in a couple of weeks 2017 will be over. Once again, a year has passed quicker than I can comprehend. I’m so thankful for everything 2017 had to offer me. For all the new and lovely people who has entered into my life and made this year something special. Today, I’m going to celebrate Christmas with my family. It is so great to be home and enjoy the days up until Christmas. On December 22nd., Frederik and I went to his mom to wish his family a Merry Christmas and spend some time with his family. Yesterday, I went home alone to celebrate Christmas with my family. I’m really looking forward to delicious food, spending time with some great people and just having a great evening with my family.

My family, Frederik and I wish you all a Merry Christmas!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *