MARRAKECH MARKET

Hej fra Marokko,

Frederik og jeg ankom til smukke Marrakech i går. Efter vi fik tjekket ind på vores hotel, besluttede vi hurtigt, at vi ville ud og opleve byen og dens kultur. Vi valgte derfor at ”kaste os ud i den dybe ende”, og tage på det verdenskendte marked i Medina – her blev vi omringet af smukke farver, specielle små hyggelige boder og adskillige mennesker fra alle verdens lande. Vi tilbragte stort set hele dagen på markedet, og fik da også købt en ting eller to.

I dag skal vi på Museum of Marrakech og efterfølgende nyde det gode vejr i The Secret Garden. Jeg glæder mig til at opleve alt, hvad Marrakech har at byde på næste uges tid!

Knus.

// Hello from Morocco,

Yesterday Frederik and I arrived at beautiful Marrakech. After checking into our hotel, we quickly decided to go and explore the city and it’s culture. We decided to head directly for the world-famous market in the Medina – here, you are surrounded by beautiful colors, unique and small shops and tons of people from all over the world. We basically spent the whole day at the market, and we even brought a few things with us back.

Today, we’re going to visit the Museum of Marrakech, and afterwards we’ll enjoy the great weather in The Secret Garden. I’m looking forward to seeing what Marrakech has to offer in the upcoming week!

Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *