VISITING THE ATLAS MOUNTAINS

 

En lille opdatering fra Marrakech: Vi tog i dag på road trip til Atlasbjergene – sikke en flot oplevelse! Fantastisk smuk natur, og noget helt andet end hvad vi ellers har oplevet i Marokko. Vi valgte at køre rundt på egen hånd, i stedet for at tage på en guidet tur. Vi kom derfor helt op i lokalområderne, hvor vi så små hyggelige caféer og restauranter bygget ind i bjergkanterne. Selvfølgelig kom vi også forbi en masse små butikker hvor de solgte alt hvad man overhovedet kan tænkte sig i ler!

Dagen i dag er endnu engang fløjet afsted, med en masse skønne oplevelser som vi kan tage med os tilbage til København. Jeg vil helt klart anbefale at besøge Atlasbjergene, hvis nogle skulle komme på de marokkanske kanter.

God weekend,
Knus.

 

//A small update from Marrakech: Today, we went on a road trip to the Atlas Mountains – and what an amazing experience! Beautiful nature, and something completely different from what we have experienced so far in Morocco. Instead of a guided tour, we decided to drive on our own. That way, we got a firsthand experience with the local areas, seeing both small and cozy cafés and restaurants built into the mountainsides. Of course, we also passed lots of small stands, selling everything you can imagine in clay!

Once again, the day has flown by, with lots of wonderful experiences we can bring with us back to Copenhagen. I would definitely recommend visiting the Atlas Mountains, should any of you come by the Moroccan countryside.

Have a great weekend,
Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *