WELLNESS & SPA IN MOROCCO

Marocco

Marocco

Jeg nyder virkelig at få muligheden for at opleve verdens kulturer samt diverse seværdigheder, men når jeg rejser er det for mig også vigtigt, at sætte tid af til mig selv og få ladet min energi op – heldigvis har Frederik det på samme måde. Derfor er en spa dag også lagt ind i kalenderen til lidt selvforkælelse.

Jeg startede min dag med lækker frugt og min trofaste kop morgenkaffe. Efterfølgende tilbragte Frederik og jeg resten af dagen i hotellets spa, La Mamounia, og dette var ikke en skuffelse! Vi startede ud med en skøn omgang par sports massage. Efterfølgende blev vi vist hen til hotellets flotte afslapningsområde med opvarmet pool og jacuzzi. Alt i alt var det en dejlig og meget afslappende oplevelse.

Få en god dag og nyd resten af weekenden.

Knus.

//I really enjoy traveling around the world and experiencing the different cultures. However much I enjoy culture and sightseeing, I have usually plan a day to take care of myself – luckily for me, Frederik feels the same way. Therefore, a spa day is already marked in the calendar for this trip.

I started the day with some fruit and of course my cup of coffee. After breakfast, Frederik and I went to the spa area of the hotel, La Mamounia, and were not left disappointed! We started with a couples’ sports massage, followed by chilling in the relaxation area and then moving into the heated pool and Jacuzzi – just all in all a wonderful experience and day off at the hotel!

Have a great day and enjoy the rest of the weekend.

Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *