SKIING ON MY BIRTHDAY

Jeg glæder mig virkelig meget til at tilbringe min fødselsdag på ski i år! Frederik og jeg er blevet inviteret på skiferie sammen med Frederiks familie. Det er nogle rigtig søde og sjove mennesker, så jeg ser frem til en hyggelig uge med dem.

Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg vil stå på ski, eller om jeg skal begive mig ud på snowboard igen i år. Jeg har kun stået på snowboard i én sæson, så jeg er stadigvæk det, man vil kalde for meget, meget grøn. Så hvis jeg vil følge med de andre, bør jeg nok gå med det mere sikre valg: ski. Ud over skiferie ser jeg utrolig meget frem til, at min søster skal føde sin lille pige. Vi har heldigvis koordineret med hinanden, således, at hun kommer til at føde mellem vores rejser 😀 Ej, men mit hjerte er fyldt med kærlighed til den lille pige, og jeg glæder mig utrolig meget til at møde hende! Jeg glæder mig også til, at jeg ikke blot kan kalde mig faster til de bedste to drenge, men også moster til en smuk lille pige.

 

//I am really looking forward to celebrating my birthday “in the snow” this year! Frederik and I were invited on a ski trip with Frederiks’ family. They are all very sweet and funny, so I am looking forward to spending a week with them.

I am a little torn between whether I want to ski or snowboard this year, as I have only been snowboarding for one season. Therefore, I would call myself very, very green in this area. So, if would like to keep up with the others, I should probably go for the safer choice: ski. Besides the ski-vacation, I am really looking forward to my sisters’ baby girls’ arrival. Fortunately, we have been coordinating with each other, so she is giving birth in between our vacations 😀 My heart is filled with love for this little girl, and I am really looking forward to meeting her! I like the thought that soon, that I will soon not only be aunt to the best two boys, but also to a beautiful little girl.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *