TB TO FRIDAY IN STOCKHOLM

Restaurant

family

Food

Jeg glæder mig til en weekend med EM håndbold, venner til spisning og lidt indkøb til den kommende skiferie. Der er sket meget det sidste halve år. Det føles allerede som alt, alt for lang tid siden, at Frederik og jeg besøgte Emma og Jon i Stockholm. Det var virkelig nogle skønne måneder smækfyldt med oplevelser, familiehygge og det bedste praktikophold jeg nogensinde kunne have ønsket mig. Jeg glæder mig allerede til at skulle til Stockholm igen og sige hej til dem alle sammen <3

Få en rigtig god weekend.
Knus.

//I am really looking forward to a weekend with European handball championship, friends invited for dinner and a bit og shopping for the upcoming ski trip. A lot has happened the last six months. It already feels like way too long ago, since Frederik and I visited my brother and his family in Stockholm. What an amazing couple of months filled with new experiences, family time and the best internship I could possibly wish for. I am already looking forward to going back to Stockholm and visit them all <3

Have a great weekend.
Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *