HAPPY SUNDAY

Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend. Selv går jeg en dejlig uge i møde – min fødselsdagsuge, så at sige. På lørdag bliver jeg 24 år, jubii 😀 Ej, mest af alt glæder jeg mig til at skulle på skiferie i år. Det er altid dejligt at stå på ski og have det sjovt med mange skønne mennesker. Hvis flere af jer skal på ski i Østrig, ses vi måske på en pist eller til afterski.

Forhåbentlig får jeg også mulighed for at blogge og tage nogle billeder dernede.

Knus.

//I hope you all had a great weekend. Personally, I look forward to the coming week – my birthday week, so to speak. I turn 24  years old on Saturday, wee 😀 But most of all, I really look forward to going on a ski vacation this year. It is always amazing being on these kind of trips and to just have fun with a lot of people. If any of you are going to Austria, we might meet up on the slopes or at afterski.

Hopefully I will also be able to blog and take some pictures while down there.

Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *