SPRING YET?

Foråret har været i luften i dag, og det er hermed den første dag i 2018, hvor jeg ikke har haft min vinterjakke på. Fedt!
Dagen har vi tilbragt udenfor i det lune vintervejr. Vi har gået hele København tynd. Ej.. Men jeg tror, at vi begge var enige om, at det gode vejr skulle udnyttes så længe det varede ved. Vi tog derfor et smut omkring søerne og op imod Østerbro, hvor vi nød en kop kaffe i det gode vejr.

I morgen tidlig går turen til lufthavnen, hvor vi flyver til Østrig for at stå en uge på ski.

Jeg håber, I alle nyder lille fredag.
Knus.

//Spring is in the air, and today is the first day in 2018 where I was able to walk outside without my winter jacket. Great!
We spent the entire day outside, enjoying the mild weather. It feels like we have been walking through the entirety of Copenhagen. Just kidding.. But, I think we both agreed that we had to enjoy the great weather outside for as long as it was there. Therefore, we went for a walk around the infamous lakes in Copenhagen. Afterwards we headed towards Østerbro, where we got ourselves two cups of coffee.

Tomorrow morning we are going to Austria on a ski vacation.

I hope you are all enjoying Thursday evening.
Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *