2 X BIRTHDAY

 

Sikke nogle dejlige dage det har været. I går (fredag d. 26.) blev jeg moster til en lille skøn pige. Jeg kan slet ikke forklare, hvor meget kærlighed jeg har til min lille nye niece. Jeg glæder mig utrolig meget til, at se hende snart!

I dag har jeg fejret min egen fødselsdag på ski i Alperne – hvad mere kan man bede om? Ej, jeg må nok indrømme, at jeg også har været lidt frustreret. Ikke fordi jeg ikke kan lide at stå på ski, men man vil jo altid være bedre.. Jeg må nok tilstå, at jeg tænkte mig selv et par niveauer bedre, end hvad jeg følte i dag. Efter en halv time var jeg allerede tosset på både mig selv og skiene, fordi jeg ikke følte mig som en “ski chick”. Da jeg så fik lidt mere frisk luft/fornuft i hovedet, kunne jeg jo godt forstå, at jeg ikke er pro (endnu) 😀 😀

Ej, men jeg glæder mig til nogle dage på ski og nyde vejret og naturen. Forhåbentlig får jeg også taget nogle billeder i morgen.

Kram

//What a couple of nice days this has been. Yesterday (Friday 26th) I became an aunt to a small and lovely girl. I can not begin to describe how much love I have for my little niece. I am looking so much forward to seeing her soon!

Today, I’ve celebrated my own birthday with skiing in the Alps – what more can one ask for? Although, I must confess I have been a bit frustrated. Not because I don’t like skiing, but there is always that feeling about being better.. Therefore, I had to face that I’ve seen myself being better at skiing than what I felt today. After just half an hour I was already annoyed at myself and my ski’s, as I didn’t feel like a “ski chick”. When I got a bit more fresh air mixed with some common sense, I could of course understand that I  am not a pro (yet) 😀 😀

With the first day done, I am looking forward to more days with skiing and to enjoy the weather and nature. Hopefully I’ll also get to snap some pictures tomorrow.

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *