HELLO BEAUTIFUL ALPES!

Jeg tænkte, at jeg ville dele et par billeder fra vores skiferie. Sikke en fantastisk udsigt og et lækkert vejr. Jeg tror simpelthen ikke, at jeg kan klage over noget. Dagen har været rigtig skøn med ski fra tidlig morgen til aften. Jeg kan godt mærke, at jeg er træt i kroppen, men det er virkelig det hele værd. Jeg ser allerede frem til endnu en dag i morgen.

Få en god mandag med masser af godt humør.
Knus fra Alperne.

//I thought that I would share a couple of pictures from our ski trip. What an amazing view and a great weather. I don’t think that I could wish for anything more. Today has been great with skiing from early morning until the evening. I think my body is telling me that it’s tired, but it is definitely worth feeling a little sore. I’m already looking forward to yet another day tomorrow.

Have a great Monday with lots of good spirit.
Hugs from the Alpes.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *