GIRLFRIENDS FOR LIFE!

Brurr, it’s cold outside! Nu begynder jeg virkelig at se frem til, at vinteren er ovre. Indstillingsmæssigt er mit hoved ved at gå foråret i møde, og det bliver så rart at både kunne gå og cykle udenfor – uden at skulle gå til af kulde.

I stedet for at bruge alt for meget dårlig energi på vejret, er blikket rettet mod den kommende weekend, hvor min søde veninde fra Århus kommer på besøg. Hun har været i Australien de sidste 8 mdr., hvorfor det bliver utroligt dejligt at se hende igen.

Når jeg tænker over det, føler jeg mig utroligt heldig over at have nogle få skønne veninder, med hvilke venskabet stadig vokser støt, på trods af, at vi ikke ses så tit. Det er noget der er højt værdsat, da ikke alle er lige så heldige på det punkt. Derudover er der også nogle få og rigtigt skønne veninder, som jeg er heldig at have som en del af min hverdag, og som der også trænes og hygges med. Jeg glæder mig allerede til at introducere dem på bloggen, da det er nogle piger jeg elsker over alt på jorden.

Husk at fortæl jeres veninder, at I virkelig sætter pris på dem og værdsætter dem i jeres liv.
knus.

// Brurr, it’s cold outside! I’m really starting to look forward to the winter being over. In my head, spring is already arriving, and it will be so nice to be able to both walk and bike outside – without having to turn into a popsicle.

Instead of using too much negative energy on the weather, my focus is pointed towards the upcoming weekend, in which my sweet girlfriend from Århus comes over to visit. She’s been in Australia for the past 8 months, why it will be so great to finally see her again.

When I think about it, I feel incredibly lucky to have a few wonderful girlfriends, with whom our friendship still grows. Despite us not being able to see each other that often. It is something I highly appreciate, as not everyone is as fortunate in that regard. In addition, there are also a few very wonderful girlfriends whom I am lucky to have as a part of my every day, and whom I go to the gym and hang out with. I’m looking forward to introducing them here on the blog, as it is girls I hold very close to my heart.

Remember to tell your girlfriends that you highly appreciate them, and their role in your life.
hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *