MY “NEW” LES DEUX SHIRT

Med en eftermiddagstur bag sig, imødekommes aftenen med lidt ekstra energi. Frederik og jeg var lige ude og nyde de sidste solstråler, og i den sammenhæng besluttede jeg mig for, at låne hans Les Deux sweater. And what do you know.. it’s a keeper!

Konceptet om at dele tøj med sin partner, er faldet i ret god jord her i lejligheden – her specielt T-shirts og shirts. Jeg må nok også gå til bekendelse og tilstå, at der i tidernes morgen er forsvundet en skjorte eller to fra min fars garderobe. Jeg fornemmede et smil på læben, da jeg flyttede hjemmefra og i denne forbindelse afleverede de “lånte” skjorter tilbage. Til mit eget forsvar findes der virkelig utrolig meget lækkert drengetøj, som heldigvis også passer piger perfekt. Er også super glad for, at Frederik har introduceret mig for Les Deux, da de laver noget virkelig lækkert tøj.

Du kan tjekke deres tøj ud her og blive klar til weekendens bytur.

Få en god aften.
Knus.

//The evening is faced with some extra energy after having had an afternoon stroll through Frederiksberg. Frederik and I went outside to collect that last sunbeams of the day, and for that occasion, I decided to borrow his Les Deux sweater. And what do you know… It’s a keeper!

The concept about sharing clothes with your partner has been well received here at our household – especially T-shirt and shirts. I must also confess, that previously a shirt or two has disappeared from my dad’s wardrobe. I sensed a smile on his lips when I moved out from home, and in that regard returned the “borrowed” shirts back. In my defence though, there are tons of incredibly nice boy-clothes which fortunately also fit girls perfectly. I’m also very stoked about Les Deux, which Frederik has introduced me to.

You can check out their clothes here and become ready for a night out this weekend.

Have a great night.
Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *