HOME IS WHERE THE HEART IS

Jeg håber, at I alle har haft en dejlig weekend. Min har jeg tilbragt derhjemme med min familie, Frederik og mine bedste veninder. Ugen har været lidt hård, og derfor tænkte jeg, at det var på tide at tage hjem og tilbringe lidt kvalitetstid med dem jeg har mest kær. Dagen i dag blev tilbragt i det dejligste forårsvejr. Det er med at få lidt frisk luft mellem ørerne, før det er tilbage på skolebænken igen.
Jeg glæder mig nu alligevel til den kommende uge, som er fyldt med aftaler og hyggeaftener.

Nyd resten af jeres søndag, så I kan gå endnu en god uge i møde.
knus.

//I hope you all have had a great weekend. Mine has been spend back home with the family, Frederik and my best friends. This week has been a little rough, why I thought it was about time I went home to spent some quality time with the ones I love the most. The day has been spent in the most wonderful spring weather. It is always great to enjoy some fresh air before going back to the school.
Still, I’m looking very much forward to the coming week.

Enjoy the rest of your Sunday, so that you’ll be able to go into the coming week with a happy mindset.
Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *